Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie "wymagania" na overwatch?

lukaskozak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie różnie o tym mówią. Według mnie jest to 150 wygranych i minimalnie Gold 1 ;-)

Skoro masz bana - raczej nie, choć pewien na 100% nie jestem

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Chyba nie ma "progu wejścia" do overwatcha. Ja mam niby 600h, mg1, 150win i overwatcha brak. Kolega @Limonek_Venride już dostał, a mój znajomy dostał przy Gold II oraz 140win. To nie ma sensu.

@Edit

Z vacbanem na koncie nie będzie overwatcha. Troche bo to było nielogiczne.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Ja DMG dostałem za równo 150 wina.

Wymagania są Gold 1 i 150 win.

Czasami dostaje się z opóźnieniem.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Chyba nie ma "progu wejścia" do overwatcha. Ja mam niby 600h, mg1, 150win i overwatcha brak. Kolega @Limonek_Venride już dostał, a mój znajomy dostał przy Gold II oraz 140win. To nie ma sensu.

Zgodzę się, mój kolega dostał w tym samym dniu ale miał 161 win, gold 2, 412h w cs

Opublikowano

Mam pewne pytanie, jakie wymagania są do tak zwanego " overwatcha ", a 2 pytanie czy gdy mam bana mogę robić overwatcha ? 

Na overwatcha musisz miec 150 winow i gold 1. Ale czas gry nie jest ustalony, jezeli awansujesz szybko to dostaniesz overwatcha szybciej. Kolega sziedial w mge przez 4 miesiace i dostal overwatcha po 400 winow :)

Opublikowano

Trochę głupoty pleciecie bo overwatch jest od 500h 100 winach i minimum gold nova 1 szczerze mówiąc zaintrygowało mnie to że taz po 50 winach ma overwatch ale to pewnie dlatego że ma supreme (albo i nie ma tylko ma wysoką rangę, nie wiem nie oglądam go :D) Wnioskując albo supreme albo te wymagania o których wcześniej pisałem :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...